قسمتي از پاورپوينت:
بر اساس روش خشک کردن دستگاه های خشک کن به 4 بخش عمده تقسیم می شوند.
1- آدیاباتیک ( از هوای گرم به طریقه همرفت برای انتقال حرارت استفاده می شود)
2- غیر آدیاباتیک (حرارت از یک سطح داغ و به طریقه ی هدایت منتقل می شود)
3- تصعیدی یا انجمادی
4-منابع دی الکتریک یا مایکروویو
طبقه بندی خشک کن در ماده غذایی:
- از نظر نوع ماده غذایی ( جامد یا مایع بودن)
- از نظر هوای خشک کن: (در خلاء یا اتمسفر)
- از نظر کار کرد ( مداوم یا متقاطع)
فهرست مطالب:
فرمت: ppt
تعداد صفحات: 26
حجم فايل: 2623 كيلوبايت
توجه: تمامی فایل های این فروشگاه بصورت zip می باشد. لطفا پس از دانلود آن را از حالت فشرده خارج نمایید در صورت نداشتن برنامه winrar آنرا از اینجا دانلود کنید.
* در صورت بروز مشكل در خريد فايل مي توانيد از طريق ايميل و شماره تماس با ما در ارتباط باشيد.*
مبلغ واقعی 15,000 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 12,000 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا